Dunakeszi Mosoly Fogászat

2120 Dunakeszi, Tisza u. 85.

Nem elégedettek a magyarok a foguk színével

A magyaroknak csupán a negyede elégedett a fogai színével, ennek ellenére keveset áldozunk szájápolásra – derül ki az NRC piackutató és a Rapid White friss reprezentatív felméréséből. Szájhigiéniára a megkérdezettek közel fele kevesebb, mint 1000 forintot költ havonta.

A magyarok közel fele havonta kevesebb, mint 1000 forintot költ szájápolásra, holott korántsem elégedettek a fogaikkal – derül ki a Rapid White és az NRC piackutató friss, 1000 fő bevonásával készített reprezentatív kutatásból. A felmérés szerint a 18-59 év közötti magyar lakosságnak csupán az egynegyede (25 százaléka) elégedett a fogai színével. Érdekes, hogy a nőknek valamelyest jobban tetszik a saját mosolyuk: az elégedett 25 százaléknak ugyanis 53 százalékát a szebbik nem képviselői teszik ki.

De a friss kutatás arra is rávilágított, hogy korosztályonként is vannak különbségek a fogak színének megítélése tekintetében. A problémamentes 25 százalék az alábbiak szerint oszlik meg korcsoportok tekintetében: legjobban a 30-39 év közöttiek vannak megelégedve fogaik árnyalatával (28 százalék), a legkevésbé pedig a 40-49 év közöttiek, akiknek csupán a 21 százalékamosolyog magabiztosan a tükörbe.

Éppen emiatt furcsa, hogy az általános elégedetlenség ellenére a magyar lakosság közel fele (46 százaléka) csupán maximum 1000 forintot költ havonta a szájhigiéniájára. Ez az összeg pedig nagyjából egy fogkrémre és egy fogkefére elegendő. A felmérés szerint havi szinten 37 százalékunk vásárol 1000-2000 forint közti értékben ilyen termékeket, 2000 forint felett pedig csupán a lakosság 17 százaléka áldoz erre. Az utóbbi csoportot inkább a nők erősítik (52 százalék), lehagyva pár százalékkal a férfiakat (48 százalék).

Otthon is tehetünk a fehérebb fogakért

A fogfehérítésre költséghatékony és kényelmes megoldást kínál a Rapid White, amely segítségével otthon, kényelmesen is fehéríthetjük fogainkat. A Rapid White termékei úgy lettek kialakítva, hogy használatuk egyszerű, gyors és kényelmes legyen mindenki számára. Ráadásul ezek a professzionális fogfehérítő termékek hidrogén-peroxid felhasználása nélkül készülnek, így a fogzománcot sem károsítják és akár egy hét alatt látványos javulást eredményeznek.

Oldal forrása: http://lifemagazin.hu/egeszseg/nem-elegedettek-magyarok-foguk-szinevel

Bejegyzés megosztása

Hasonló bejegyzések

Scroll to Top