Dunakeszi Mosoly Fogászat

2120 Dunakeszi, Tisza u. 85.

Emmi-Dent tökéletes szájhigénia

Az Emmi-Dent a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben.

Az ultrahang mikrobuborékok millióit képezi, melyek apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, fogkő, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé. Az ultrahang mikrobuborékok millióit képezi, melyek apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, fogkő, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

Az állandó fogszabályzót viselőknek természetesen speciális fejet biztosítunk

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál a rögzítések alá. Így megelőzi a kis ételmaradékok, a cukor lerakódását, ami a baktériumok kedvenc környezete lenne.

A baktériumok eltávolításával lehelete akár 12 órán keresztül is friss és kellemes marad

Az Emmi-Dent fogkefe segít a parodontózis és gingvitis esetén is. Ha fogait rendszeresen Emmi-Dent-tel tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken. A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek – általában már néhány héten belül. Az Emmi-Dent fogkefe azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban, aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot..

Az Emmi-Dent egészen mélyen a fogínyben védi az implantátumokat:

Az ultrahang percenkénti 96 milliós rezgésszáma elpusztítja a csírákat és baktériumokat az implantátumok és hidak közötti szabad térben, kívül és belül . A „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát. Az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat.

Oldal forrása: https://www.joy.hu/promociok/34909_emmi-dent_tokeletes_szajhigenia-ultrahangos_fogapolas.html

Bejegyzés megosztása

Hasonló bejegyzések

Scroll to Top